Utgitte bøker

Jeg skrev min første bok når jeg var atten, og siden den gang har jeg skrevet over en million ord. (Ja jeg har regna på det.) 

Så endelig har jeg klart å skrive noen ord som ble bra nok og du kan lese om dem her.

 
Omslag av  Magnus Riise

Omslag av Magnus Riise

Kan vi bare late som

Kan vi bare late som er debutboka mi, og den ble gitt ut i august 2017. Det er en ungdomsbok om vennskap, familie og kjærlighet.

“Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg har valgt noe som gir meg blåmerker i stedet for venner.” 

Når Emma ikke drømmer om å bli en berømt blogger, driver hun med kunstløp. Punktum. Mer er det ikke tid til. Jossi driver med hockey og er først og fremst opptatt av å ha det gøy på isen. Etter et veddemål utvikler det seg langsomt et vennskap mellom de to. Men alt er ikke på plass i Jossis verden.

Trykk her for å lese et utdrag av boka.

Boka ble nominert til Uprisen og Trollkrittet.
Et utdrag ble også med i txt-aksjonen for 2018 - Opprør, under temaet forelskelse.

Anmeldelser

Barnebokkritikk.no // Goodreads.com // Bokelskere.no

"Troverdighet blir for meg selve nøkkelen i denne romanen. Camilla Sandmo har funnet en tone og et språk som i sin blanding av varme, antydning til alvorsblandet humor og full av pubertal sårhet er så godt gjennomført i «Kan vi bare late som» at jeg mener vi har å gjøre med et litterært talent." - Finn Stenstad, terningkast fem i Tønsbergs Blad.

Definisjonen av umulig

Sårt, morsomt og direkte om sommeren alt forandrer seg. Om umulig forelskelse, verdensrommet og invaderende sommergjester.

Hanna tilbringer ferien hos bestefar på Vårøya. Som vanlig har hun med seg stjernekikkert på stranda og drømmer om å bli astronaut. Men ingenting er som det skal denne sommeren. Selv vennskapet med Olivia trues av Hannas store hemmelighet, den hun helst vil legge igjen på fastlandet. For er man ekte venner hvis man bare møtes hver sommer? Kan man bli forelsket i en gutt som har et annet syn på verden? Og hva er egentlig vitsen med stjerner hvis man ikke lenger kan se dem?

Omslag av  Magnus Riise

Omslag av Magnus Riise