Bilde 10.06.2018, 11 41 28.png

Om meg

Hele navnet mitt er Camilla Helene Sandmo, jeg ble født 4. juni 1991 og er født og oppvokst i Tønsberg.

Når jeg var syv år starte jeg på kunstløp, og brukte åtte år på den sporten uten å havne på pallen en eneste gang. Heldigvis skrev jeg om en bok om kunstløp, så noe var det jo godt for. Jeg har også spilt i teater, gått på dans, taekwondo, kickboksing, badmington og spilt klarinett. Jeg har også gått på tre forskjellige videregående skoler i to retninger (medier og kommunikasjon og realfag) og prøvd meg på tre forskjellige studieretninger; dyrepleie, ingeniør og økonomi. Jeg er med andre ord et ubesluttsomt nek som ikke visste hva jeg ville. Stryk det, som absolutt var 100% sikker hva jeg ville, men fikk alltid høre hvor sinnsykt vanskelig det var å bli forfatter. Jeg har lyst til å skrive her at jeg ble forfatter fordi jeg er så sinnsykt god til å skrive, men jeg tror heller det er tilfelle av at jeg suger i alt annet. Og jeg har prøvd alt, se ovenfor.

Så da ble jeg forfatter da.

Før jeg ble antatt med Kan vi bare late som, skrev jeg tretten andre bøker. Alle for barn eller ungdom, men i mange forskjellige sjangre; både fantasy, science-fiction, grøsser, samtid og krim. Jeg arbeider i et sabla kaos og vet aldri når noe blir ferdig, før det plutselig er det.

Jeg håper på å gi ut mange bøker i fremtiden, i mange forskjellige sjangre, fordi selv om jeg vet hva jeg vil er jeg fortsatt et ubesluttsomt nek.

Intervju med meg:

Bok365.no
Intervju på Uprisen.no
Bakomslaget.no
Tønsbergs Blad